Επιλογή Σελίδας

Διαμόρφωσε την ποιότητα της σκέψεις σου μαθαίνοντας από τους καλύτερους.

Εάν δε δημιουργήσεις κάποιο πλάνο για τη ζωή σου, τότε το πιο πιθανό είναι πως θα πέσεις μέσα στο πλάνο κάποιου άλλου. Και μάντεψε τι έχουν σχεδιάσει για εσένα…Όχι πολλά! - Jim Rohn

Εάν κάνεις ό,τι έκανες πάντα, θα συνεχίσεις να παίρνεις αυτά που πάντα έπαιρνες. - Tony Robbins

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ

Jim Rohn

Tony Robbins

Robin Sharma

Les Brown

Το πιο όμορφο πράγμα όσον αφορά τον φόβο είναι πως όσο πιο πολύ τον προσεγγίζεις, τόσο πιο πολύ απομακρύνεται. - Robin Sharma

Πολλοί από εμάς δε ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας. - Les Brown

Jim Rohn

Για περισσότερα από 40 χρόνια ο Jim Rohn μέσα από τις ομιλίες του βοηθούσε χιλιάδες ανθρώπους να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους και να γνωρίσουν την επιτυχία.

Σήμερα έχεις την δυνατότητα να τον γνωρίσεις και να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου προς το καλύτερο, μέσα από τα εκατοντάδες βίντεο ομιλιών του που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Tony Robbins

Ο Tony Robbins είναι ένα άτομο με ηγετική παρουσία και μια πραγματικά βαριά φωνή!

Είναι ένας παθιασμένος ομιλητής που αγαπά να βοηθάει τους ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους τους και να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους.

Ο Tony Robbins είναι ένας άνθρωπος με βαθιά γνώση ψυχολογίας και μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως οι ομιλίες του θα σε εντυπωσιάσουν και θα σε βοηθήσουν. 

Robin Sharma

Ο Robin Sharma είναι ένας κορυφαίος σύμβουλος σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και βελτίωσης ηγετικών ικανοτήτων,.

Είναι συγγραφέας πολλών γνωστών βιβλίων (8 best-seller), μερικά από τα οποία είναι “Ο μοναχός που πούλησε την Ferrari του”, “Ηγέτης δίχως τίτλο” και το “Ανακάλυψε το πεπρωμένο σου”

Γνώρισε τον σήμερα μέσα από τα βίντεο του στο Youtube, που σκοπό έχουν να σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Les Brown

Ο Les Brown και ο δίδυμος αδερφός του, υιοθετήθηκαν από την Mamie Brown λίγο μετά την γέννησή τους σε μια φτωχογειτονιά στο Miami.

Σε μικρή ηλικία τον θεωρούσαν άτομο με διανοητική καθυστέρηση, πράγμα που του προκαλούσε χαμηλή αυτοπεποίθηση και προβλήματα αυτοεκτίμησης.

Παρ’ όλα αυτά, με τη βοήθεια της μητέρας του και ενός καθηγητή του, κατάφερε να ξεπεράσει όλα του τα εμπόδια και να ανακαλύψει την δύναμη που κρύβει μέσα του.

Όλη αυτή η εμπειρία ζωής, τον κάνει έναν εξαίρετο motivational speaker.

ΔΩΡΕΑΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ DROPSHIPPING ΣΤΟ EBAY

Δώσε το email σου και θα λάβεις αυτόματα την ΔΩΡΕΑΝ βασική εκπαίδευση.

Invalid email address
Give it a try. You can unsubscribe at any time.
Instagram
Facebook
YOUTUBE